Bedrijfsbezoek aan Saffier Yachts in IJmuiden

Beste leden,

Hierbij nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek op vrijdagmiddag 7 juli 2023 aan SAFFIER YACHTS in IJmuiden. U wordt om uiterlijk 15.00 uur verwacht op de werf van Saffier Yachts aan de Strandweg 4 in IJmuiden. 

Saffier Yachts is een familiebedrijf van de gebroeders Hennevanger. Vader Richard had een werf in Australië, verkocht het bedrijf en kwam terug naar Nederland om voor zichzelf een zeiljacht te bouwen. Daarmee voer het gezin in acht jaar de wereld rond. Terug in Nederland vond hij opnieuw werk in de scheepsbouw. De eerste paar jaar voornamelijk in de beroepsvaart en de visserij. Eind jaren tachtig verlegde hij zijn activiteiten steeds meer richting jachtbouw. Begin van deze eeuw namen zijn beide zoons Dennis en Dean het bedrijf over.

Inmiddels is Saffier Yachts uitgegroeid tot een volwaardige jachtwerf en wereldwijd marktleider op het gebied van luxe dagzeilers. In juni 2022 is de werf in gebruik met een capaciteit van 150 dagzeilers per jaar die over de hele wereld worden verscheept. Met elf dealers en een internationaal ingerichte sales organisatie in Nederland worden onze klanten over de hele wereld bediend.

Laat deze kans op een bezoek aan een uniek bedrijf met prachtige zeilschepen niet lopen en schrijf je snel in. De bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 50 deelnemers volgens het uitgangspunt: wie het eerst komt...

De kosten van de bijeenkomst bedragen € 20,- per persoon, te voldoen bij binnenkomst.
 

Klik op de afbeelding voor beelden van het nieuwste model van Saffier Yachts:

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden