Bedrijfsbezoek 2CV specialist Sander Aalderink

Beste leden en geïnteresseerden,

Hierbij nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek op vrijdagmiddag 20 oktober 2023 aan 2CV specialist Sander Aalderink in Wormer. U wordt om uiterlijk 16.00 uur verwacht in de showroom/werkplaats aan de Stofkuipstraat 3 in Wormer.

Twintig jaar geleden is Sander Aalderink gestart met de restauratie van eenden in een klein loodsje. Van het loodsje groeide het bedrijf naar een werkplaats met showroom en vervolgens naar een fors pand vol eenden.

Er is een grote werkplaats voor het laswerk en de ruwbouw, met op zolder een flinke voorraad gebruikte onderdelen en nieuwe plaatwerk onderdelen voor restauraties. Daarnaast een showroom vol automobiel snoepgoed en een opslag van project-auto's en 's winters van de eigen auto's op de eerste verdieping. 

Het bedrijf beschikt over een flink magazijn met nieuwe onderdelen van diverse leveranciers uit heel Europa, Sander en zijn team zoeken overal het beste uit. In de grote werkplaats vindt revisiewerk, onderhoud en restauratie plaats. Hier worden ook de eendjes opgebouwd, in de laatste fase van restauratie. Deze opgebouwde eendjes vinden vervolgens hun weg naar klanten in binnen- en buitenland.

Laat deze kans op een bezoek aan een uniek bedrijf met prachtige oldtimers niet lopen en schrijf je snel in. De bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 50 deelnemers volgens het uitgangspunt: wie het eerst komt...

De kosten van de bijeenkomst bedragen € 20,- per persoon, te voldoen bij binnenkomst.


 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden