GEANNULEERD Bea ten Tusscher: een diplomatiek retro- en perspectief

Wegens persoonlijke omstandigheden kan Bea ten Tusscher niet spreken bij de bijeenkomst.

Bea ten Tusscher is sinds 1985 werkzaam bij de Nederlandse diplomatieke dienst in een breed scala van functies. Het eerste decennium van haar loopbaan waren dat vooral diverse functies op het ministerie van buitenlandse zaken en – naar haar eigen zeggen – junior functies in Zimbabwe en Tsjechië. Later volgden het zaakwaarnemerschap a.i. (chargé d ’affaires) in Guatemala waar zij  aansluitend ambassadeur werd. Dat werd gevolgd door het ambassadeurschap in Bangladesh en zaakwaarnemerschappen in, Azerbeidzjan, Cyprus, Hongarije en ambassadeurschappen in Noorwegen en Bulgarije (tot 2021).  “Tussendoor” zijn door haar verschillende functies in een divers veld van aandachtsgebieden op het ministerie in Den Haag vervuld. Kortom, de opsomming beoogt niet volledig te zijn.

Duidelijk is dat de professionele ervaring van Bea ten Tusscher een breed spectrum aan gespreksonderwerpen biedt. Van onderwerpen als wat verbindt Nederland met “het” buitenland, good governance of mensenrechten tot de actuele ontwikkelingen binnen en buiten de EU.

De ontvangst is om 16.00 uur. De inleiding van Bea ten Tusscher zal om 16.15 uur aanvangen. Aansluitend aan de bijeenkomst zal een aperitief worden geschonken. Voor leden van het organiserende departement is de bijeenkomst kostenvrij. Introducees zijn van harte welkom en worden verzocht de bijdrage ad € 15,-- bij entree van de zaal per pin te voldoen. U kunt zich aan melden via de button onder dit bericht.  

Locatie (Let op! Deze wijkt af van het gebruikelijke)
Klik hier voor de plattegrond
Da Vinci College
Entree gebouw Bianco
Gebouw Arcobaleno, 1e verdieping, Connes zaal

Tijdstip        
Donderdag 12 mei 2022
Van 16.00 uur tot 18.30 uur
Aanvang 16.15 uur, Aperitief 17.30 uur

                              

Aanwezige introducees 5

Anke Bezemer

B&W Investment Consultants

Nienke Blauw

Stichting Stedenband Dordrecht-Varna

Andrea van den Boogaard Ridderhof

Stichting Stedenband Dordrecht-Varna

Rumyana Kamberska

Embassy of Bulgaria in the Netherlands

Robert Paul Scheelbeek

Stichting Stedenband Dordrecht - Varna

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden