Back 2 Business

Woensdag 18 september 2019 “vieren” we het begin van een nieuw ondernemersjaar. Dat doen we met een inspirerend verhaal van Maarten Franken.

Maarten is CEO, eigenaar en oprichter van GoodHabitz. Vader van Pieter, Dirk, Roel en Noor en getrouwd met Simone. Familieman, ondernemer, optimist, bon vivant en kapitein. Daarnaast ook trots, extravert, vol ideeën, gepassioneerd en vastberaden.

“Als kapitein van GoodHabitz doe ik m’n uiterste best om deze prachtige en snelgroeiende organisatie door soms onstuimige wateren te navigeren. Het is mijn doel om het schip op koers te houden, onze doelen te bereiken en te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan”.

Met een gemiddelde jaarlijkse groei van ruim 70% kan ik niet anders dan ontzettend trots zijn op onze prestaties, bedrijfscultuur en fantastische medewerkers.

Nummer 1 in Europa
Het is onze ambitie om de meest toonaangevende aanbieder van online trainingen in Europa te worden. We willen natuurlijk nummer een zijn wat betreft omzet en studenten, maar ook aan de top staan als pionier, als internationaal online-trainingsbedrijf met een lokale vibe.

M’n drijfveer
“If you don't like it, change it. If you can’t change it, change the way you think about it!”

Mis deze inspirerende start van het ondernemersjaar niet!

Wij nodigen u van harte uit om een collega ondernemer (denk bijvoorbeeld aan uw klant of een relatie) als introducee mee te nemen. Bent u zelf verhinderd? Vraag een collega om uw plaats in te nemen.

Programma
12.00 uur ontvangst met een drankje
12.30 uur lunch
13.00 uur inleiding door Maarten Franken
14.00 uur netwerken

Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen naar info@de-maatschappij.nl.
De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 17,50 p.p.

Locatie: Bar Bistro NEXT DOOR, Willemstraat 1d, 5611 HA Eindhoven.

Maarten Franken

Maarten Franken

Aanwezige introducees 8

Toon Bekkers

De Zilvervloot

Corne Buijs

Mens+

Marc Couteaux

Couteaux Bedrijfsadvies

Mark Heerkens

de klant is echt koning

Joshua Klerks

Eliander

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden