Atelierbezoek Jasper KrabbéBeste leden van het departement Zaanstreek-Waterland,

Wij nodigen u van harte uit voor een unieke lezing van de bekende kunstschilder Jasper Krabbé in zijn atelier in het Waslokaal op het Hembrugterrein (adres: Gebouw 316, Hemkade 18, Zaandam). Inloop vanaf 15.30 uur, aanvang 16.00 uur, borrel en hapjes na afloopt van de lezing.

Jasper Krabbé, telg van de artistieke familie Krabbé, begon zijn creatieve carrière als graffitikunstenaar op de Amsterdamse straten onder de tag JAZ. In 1992 studeerde hij cum laude af (schilderkunst en grafiek) aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en aan de Cooper Union in New York. Zijn schilderijen reflecteren de herinnering aan plaatsen, gebeurtenissen of individuen, opgedaan tijdens reizen naar onder andere Cuba, de Stille Zuidzee en Nieuw-Zeeland. In zijn tekeningen maakt Krabbé vaak gebruik van reeds bestaand materiaal zoals enveloppen, pakpapier en pagina's uit boeken of encyclopedieën. Daarmee mengt hij de oorspronkelijke functie met persoonlijke beelden. Solo had Krabbé exposities in museum de Fundatie in Zwolle en buiten Nederland in onder andere Zweden, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten. Tijdens het bezoek vertelt Krabbé over zijn werk en zijn inspiratiebronnen.


Parkeren en route
Parkeren kan op het centrale parkeerterrein tegenover Taets Art en Event Park op het Hembrugterrein, adres: Middenweg 62, 1505 RK Zaandam.

De kosten van deze lunchbijeenkomst bedragen € 20,- bij binnenkomst te voldoen (er kan gepind worden). U kunt zich aanmelden via de website van De Maatschappij (www.de-maatschappij.nl) of per e-mail info@de-maatschappij.nl vóór 10 mei a.s. Indien u zelf aan deze uitnodiging geen gevolg kunt geven, kunt u deze uiteraard geven aan belangstellenden binnen uw bedrijf. Mocht u na uw opgave alsnog verhinderd zijn dan verzoeken wij u ons daarvan tijdig in kennis te stellen. Bij een niet-tijdige afmelding, minstens twee dagen voor de lunchbijeenkomst, zijn wij helaas genoodzaakt u een bedrag ad € 20,- in rekening te brengen.
 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur

Guido Voss, voorzitter

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden