ALV met aansluitend discussiebijeenkomst

Wilt u eeuwig leven? Waarom? Wat als er technologie bestaat die alle moeilijkheden weg kan nemen, zou u dan bij u antwoord blijven?

Deze een meer vragen zullen langskomen bij de eerste discussiebijeenkomst van departement Leiden en Science meets Business. Ellen Willemse neemt ons mee langs verschillende disciplines en zal binnen die disciplines een discussie starten en leiden.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de discussie, we pogen een ieder uit te dagen verder te denken dan wat we nu denken dat mogelijk is (veel mogelijkheden bestaan al waar wij nog geen weet van hebben)

Voor deze bijeenkomst zullen wij als departement vergaderen. De vergadering zal starten rond een uur of 5 zodat we om half 7 met elkaar de discusie in kunnen gaan. Documenten voor de vergadering worden u van te voren toegestuurd.

Zoals gebruikelijk sluiten we de dag af met een borrel.

Let op de bijeenkomst is in het engels.

Programma

17:00 uur Inloop met koffie
17:30 uur Start ALV
18:15 uur Inloop discussiebijeenkomst
18:30 uur Welkomst woord door onze voorzitter
18:35 uur Discussiebijeenkomst
19:30 uur Borrel
20:30 uur einde activiteit
Ellen Willemse

Ellen Willemse

Ellen Willemse is technology broker bij Luris. Daarvoor werkte ze voor Stichting Toekomstbeeld der Techniek. Vanuit deze ervaring heeft zij veel kennis en kennis van nieuwe technologieen en cutting edge mogelijkheden.

Aanwezige introducees 4

A.C. Geertsema

Helaas verhindert ivm andere bijeenkomst

Frédérique de Paus

Science meets Business

Jenke Scheen

Science meets Business

Jenke Scheen

Science Meets Business

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden