ALV departement West-Brabant

Ruim een jaar geleden ontmoetten we elkaar voor onze ALV nog in Publieke Werken, voor een lezing van Rutger Hoekstra over Brede Welvaart, gevolgd door een borrel en diner. Er is een hoop veranderd sindsdien.

Weliswaar hebben we elkaar daarna nog eenmaal fysiek ontmoet, bij de Boschwachter in het Mastbos, maar voor het overige moesten we volstaan met online meetings. We missen de ontmoeting, het gesprek, de borrel en de gezelligheid.

Recente ontwikkelingen geven hoop op een (of meer) fysieke bijeenkomst(en) in 2021, maar voor het zo ver is komen we in ieder geval nog eenmaal digitaal bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering, waarin we, misschien dit jaar nog meer dan anders, naast een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar vooral vóóruit kijken.

Bovendien hebben we een “Mystery Guest” uitgenodigd voor een zeer bijzondere bijdrage aan onze bijeenkomst, die u niet wilt missen! Log daarvoor op tijd in, want onze geheime gast verschijnt aan het begin van de meeting. Een kleine sneak preview treft u hieronder:


We nodigen alle leden van De Maatschappij West-Brabant dan ook van harte uit voor de ALV 2021 die op donderdag 27 mei a.s. zal worden gehouden via Zoom. Bijgesloten treft u de agenda en jaarstukken ter kennisneming. Omdat we achteraf traditiegetrouw proosten op het nieuwe verenigingsjaar, nodigen we eenieder van harte uit om daarvoor zelf alvast wat koud te leggen.

Datum: donderdag 27 mei 2021.
Locatie Zoom (online).

Programma
16:15 uur   digitale “ontvangst”
16:30 uur   algemene ledenvergadering
17:30 uur   einde

Aanmelden kan via de website.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden