ALV departement Twente

Algemene Vergadering 2023 van departement Twente.

Tijdens deze vergadering wil het bestuur de plannen voor 2024 met haar leden delen. De stukken voor de vergadering ontvangen de deelnemers per mail.

We zijn deze ALV welkom bij Stichting RIBO in Hengelo:

Overdracht van restauratiekennis en –vaardigheden blijft enorm belangrijk. De urgentie om jongeren te interesseren voor een opleiding in de restauratie, blijft onverminderd hoog. Jongeren zijn de toekomst en hebben de toekomst. De restauratiebranche kan niet zonder hen!
RIBO werkt samen met het ROC van Twente in het opleiden van jongeren in de restauratie en biedt restauratietrainingen en -cursussen aan voor professionals in de restauratie. Daarnaast beschikt RIBO al ruim 17 jaar over een depot met historische bouwmaterialen. Authentieke materialen worden ingezet voor het instandhouden van monumentale panden, maar ook als circulair bouwmateriaal bij aan- en verbouw.
RIBO voert deze activiteiten uit in het Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht, een inspirerende en technisch goed geoutilleerde praktijk-leer omgeving op het Landgoed Twickel. Het centrum beschikt over verschillende ruimtes voor instructies en een uitstekende (machinale) werkplaats met moderne machines en een grote verscheidenheid aan historische bouwmaterialen.

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden