Online marketing in De Gasfabriek

Op donderdag 20 april 2017 zijn we te gast in De Gasfabriek, een plek die nauwelijks nadere introductie behoeft. Het is een trefpunt voor innovatie, inspiratie en interactie, waar studenten, ZZP’ers, MKB’ers, maatschappelijke instellingen en ondernemingen elkaar ontmoeten en samen werken. We worden ontvangen door Paul Blankhorst van De Gasfabriek.

Onder het genot van een lunch zullen we tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) kort terugblikken op 2016. De stukken voor de ALV ontvangt u voorafgaand aan de bijeenkomst.

Aansluitend op de ALV zullen we nader kennismaken met één van de samenwerkingsresultaten van De Gasfabriek; een marketingcollectief van zelfstandige ondernemers.

Zij zullen ons meenemen in hun eigentijdse visie op online marketing, waarbij alle klassieke marketingmodellen en strategische plannen overboord worden gegooid. Insteek is een iteratief proces waarbij conversie centraal staat.

In een uurtje wordt een introductie gegeven op een succesvolle online campagne. Als deelnemers aan deze sessie kunnen wij kritische vragen verwachten over onze marketing én ons businessmodel!

Na afloop is er nog gelegenheid voor een korte rondleiding in en om De Gasfabriek door Paul Blankhorst. 

Graag tot ziens op 20 april!

Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer

De lunch wordt u aangeboden door De Maatschappij – Departement Deventer.

Wij willen u erop attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via deventer@de-maatschappij.info

Programma

12:00 uur inloop met lunch
12:15 uur ALV
12:30 uur (Online) marketing voor ondernemers
13:30 uur Rondleiding
14:00 uur Einde

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden