Aan Tafel Bij... Floris Kappelle en ‘corporate refugee’ Pieter de Vries

Het is weer tijd voor Aan Tafel Bij... Floris Kappelle en Pieter de Vries: corporate refugee met passie voor merken en mensen

Met zijn holistische mensbeeld en bijzondere aanpak heeft Pieter de Vries ruim 10.000 managers en ondernemers begeleid naar zakelijk succes en persoonlijk geluk.
Zijn cliënten zijn vooral op zoek naar ontwikkeling van leiderschap, meer vrijheid, effectievere strategie, acquisitie, innovatie en persoonlijke groei.

Hoe is hij in deze rol van Life & Business coach terecht gekomen? Met als ambitie een toppositie in het hogere bedrijfsleven kwam De Vries (Rechten, UvA) terecht bij Vendex,  Duracell en PTT Postkantoren.
Tot hij een adviesbureau overnam gespecialiseerd in cultuurverandering. Met zijn passie voor merken en mensen verfijnde hij zijn tactiek van under-promise & over-delivery.
Even nog aan de slag bij Stage Entertainment en toen was het tijd voor zijn eigen onderneming Life & Business Refreshment.

Als zelfbenoemd corporate refugee staat De Vries vandaag DGA’s, CEO’s en ZZP‘ers bij in het proces van transformatie, fuseren en verkoop.
Daarnaast treedt hij op als spreker en docent strategie en leiderschap bij o.a. Nyenrode. Zijn gedachtengoed legde hij vast in de bestseller Code 959, lijn in je werk, lijn in je leven.
Met al zijn ervaring in het bedrijfsleven weet hij hoe het moet én hoe het niet moet. En hoe dat voelt. Hij gelooft in life long learning en omarmt de gedachte dat het niet meer gaat om bereik maar om ‘beraak’.

Zo helpt hij professionals een betere versie van zichzelf te worden. Of dat ook voor hemzelf geldt horen we donderdag 5 september in het KIT.

Programma:
18:00 uur    Inloop, registratie en een drankje in De Tropen café en restaurant
18:30 uur    Floris Kappelle interviewt Pieter de Vries
19:15 uur    Vervolg borrel in De Tropen
20:15 uur    Einde

Aanmelden kan via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of via de website.
Voor deze bijeenkomst vragen we een eigen bijdrage van € 15,00, te voldoen bij binnenkomst in het KIT aan de bar van café De Tropen. Introducés betalen eenzelfde bedrag

De agenda voor de rest van het jaar is ook weer bijgewerkt; neem notie van de evenementen en leg deze vast!

Datum

 

Evenement

Locatie

19 september

Bezoek aan Baker McKenzie, het grootste advocatenkantoor ter wereld

 

Zuidas

3 oktober

Herfstborrel

KIT

 

17 oktober

Bezoek aan Gerechtshof Amsterdam

 

Paleis van Justitie

12 december

Eindejaar diner

Hogeschool The Hague Amsterdam

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden