Van sciencefiction tot realiteit

Artificial Intelligence (AI), oftewel Kunstmatige Intelligentie, is een hot topic. Maar wat is het precies? En wat kan je ermee?

Gelukkig heeft departement Hoeksche Waard Wouter-Bas van der Vegt (Global Data Protection officer/Director Global Legal Randstad) bereid gevonden om uit te leggen wat AI precies is, hoe het wordt toegepast, wat de voor- en nadelen zijn, hoe het mogelijke bedreigingen kan vormen en hoe daarmee om te gaan.
Op dinsdag 23 april is hij te gast in Restaurant De Oude Tol in Oud-Beijerland en zal dan ook voorbeelden geven van het gebruik van AI uit zijn eigen organisatie.

Het betreft een lunchbijeenkomst van 12.00 tot 14.00 uur. Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt om 11.30 uur de Algemene Leden Vergadering plaats van ons departement. De stukken hiervoor ontvangt u separaat. U kunt zich aanmelden via de aanmeldbutton of via email hoekschewaard@de-maatschappij.info. Mocht u onverhoopt alsnog verhinderd zijn, wilt u zich dan ook afmelden, dit in verband met de voorbereidingen voor deze middag. Deelname kost € 15,00. U kunt ter plaatse pinnen.

het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Paul de Bruijn - Jack de Leeuw – Miranda den Tuinder – Alie ‘t Hooft – Gerard Leggedoor – Carla van Emmerik - Kevin Uijtdewillegen

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden