Nieuwjaarsbijeenkomst 16 januari 2024

Graag nodigen wij je uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst op 16 januari 2024, van 12:00 tot 14:00 uur in Eefde.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomt kun je kennis maken met Ramond Leenders van buitenlocatie de Wijte in Eefde en met onze cateraar Reinier Beijer van De Hapjesmaacker. Ja, beide heren zullen meer vertellen over hun bedrijf! 

Aangezien er in januari al veel nieuwjaarsborrels zijn lijkt het ons prettiger om de reguliere lunchbijeenkomst te organiseren dan een borrel aan het einde van de dag. Een informatieve invulling waarbij we tegelijkertijd kunnen toasten op het nieuwe jaar!

Buitenlocatie de Wijte ligt in het buitengebied van Eefde, midden tussen de akkers. Het is een stek waar je even los kunt zijn van alles. Het weidse uitzicht, de gemoedelijke sfeer en het landleven geven rust en inspiratie. De locatie wordt exclusief verhuurd voor vergaderingen en trainingen tot twintig personen. De akkers rondom zijn in eigen beheer, de agrarische producten worden verwerkt in het eten en drinken voor hun gasten. Zo schenken ze hun eigen bier, serveren ze appelsap uit de boomgaard, bakken ze taarten met eigen vruchten en verwerken ze groenten in de landelijke lunch voor hun gasten. Ze verzorgen ook team(buildings)activiteiten. Vertoeven bij de Wijte betekent: persoonlijke aandacht en comfortabel genieten zonder poespas. Ramond en Aljanneke heten jullie van harte welkom! www.dewijte.nl

De Hapjesmaacker - Reinier Beijer https://www.dehapjesmaacker.nl/ is al geruime tijd onze "huiscateraar". Reinier verzorgt niet alleen luxe amuses en hapjes, maar kan ook actief zijn als kok bij u thuis.
Het unieke van De Hapjesmaacker is dat Reinier niet groot denkt, maar juist zijn diensten aan wil bieden aan kleinere gezelschappen. Wanneer u thuis of op uw bedrijf iets te vieren heeft, een verjaardag, een jubileum of gewoon een gezellige middag of avond wilt hebben, verzorgt hij graag de catering geheel naar uw wensen! 

Datum: dinsdag 16 januari 2024
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Locatie: Buitenlocatie de Wijte, Harfsensesteeg 8, 7211 MH Eefde.

Wat betreft de route: sommige navigatiesystemen sturen je op het einde niet helemaal correct. Google maps wijst de juiste weg. Onthoud in ieder geval: wij zijn alleen bereikbaar via de Harfsensesteeg en de witte hekken met hazen en onze naam “de Wijte” erop. Laat je geen zandweg langs de beek op sturen en neem ook geen enorme haakse afslag naar rechts als je eenmaal op de Wijtelaan (eigen weg) rijdt.

De kosten voor deze lunchbijeenkomst bedragen € 17,50 per persoon. 

Tevens willen we je er nog op attenderen dat je je kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info.

NB: tijdens de bijeenkomst kunnen foto's worden gemaakt, die op sociale media worden geplaatst. Indien dit voor jou niet wenselijk is vernemen wij dit graag schriftelijk tijdig voor de bijeenkomst. Indien wij geen schriftelijke reactie hebben ontvangen gaan wij er van uit dat je tegen het voornoemde geen bezwaar hebt.

Namens het bestuur Departement Zutphen,
Natale, Brigitte en Judith

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden