5e Prinsjesdag ontbijt in de Burgerzaal te Zutphen: Rob de Wijk, The Hague Centre for Strategic Studies en prijsvraag: "Zjobs, win en begin"

De Maatschappij Zutphen heeft een traditie hoog te houden, het ontbijt op prinsjesdag luister bij te zetten met een inspirerend spreker. Ook in 2017 is dat weer gelukt. Rob de Wijk, directeur The Hague Centre for Strategic Studies zal ons bijpraten over de toestand in de wereld.

De bedreigingen van het terrorisme, de spanningen in het Midden-Oosten, de opkomst van onberekenbare autocraten. De wereld lijkt steeds onveiliger. Rob zal dat allemaal voor ons kunnen duiden, in historisch perspectief plaatsen en natuurlijk zijn verwachtingen uitspreken voor de nabije toekomst. Kortom, een bijeenkomst die je niet wilt missen.

Verder organiseren de gemeente Zutphen en de Maatschappij de prijsvraag: "Zjobs, win & begin"  Ondernemers en werkgevers van Zutphen worden uitgedaagd met creatieve en innovatieve plannen te komen waarmee meer mensen aan het werk komen in Zutphen. Voor de uitvoering hiervan zijn prijzen beschikbaar.

De 1e is € 10.000, de 2e € 5.000 en de 3e € 2.500. Een jury onder leiding van wethouder Annelies de Jonge zal de beste vijf plannen selecteren. Deze vijf mogen een korte presentatie geven bij het prinsjesdagontbijt waarna alle aanwezigen mogen stemmen en zo de winnaar bepalen. 

Zie ook de website: http://zjobs.nl/#av_section_3

We hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 19 september


De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 20,00
Tevens willen u er nog op attenderen dat u zich kosteloos kunt afmelden tot 24 uur voor de bijeenkomst via: zutphen@de-maatschappij.info

Kijk op het evenementenoverzicht op de lokale site van de Maatschappij (departement Zutphen) voor alle verdere informatie.

Het bestuur van de Maatschappij in Zutphen,


Astrid, Carlijn, Johan, Michael en Daniëlle

Aanwezige introducees 42

Lea Adriaans

Lea Adriaans coaching & training

Jade Berk

2GetThere

Tom (T.M.) van Beurden

Isendoorn College - Musea Zutphen

Marijn Bontje

2GetThere

Oege Bosh

Gemeente Zutphen

Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden