30e Zaanse Ondernemersdag

Tijdens de 30ste Zaanse Ondernemersdag zal op dinsdag 6 november in het Zaantheater te Zaandam de winnaar bekend worden gemaakt van de elfde Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem een geldbedrag van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599, een fraaie directiestoel van GZ en een kunstwerk als herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs zal worden overhandigd door Gerard Ram, wethouder gemeente Zaanstad.

Aanmelden 
Inschrijven kan uitsluitend via de website van de Stichting Zaanse Startersprijs. Klik hier om u aan te melden.  

Stemmen 
Dit jaar kan voor het eerst iedereen een stem uitbrengen op een van de genomineerde bedrijven. Uw stem telt mee in het verkiezen van de uiteindelijke winnaar van de Ondernemingsprijs 2018. U kunt hieronder kennis maken met de drie genomineerde bedrijven die in aanmerking komen voor de Zaanse Ondernemingsprijs 2018.


De jury van de Ondernemingsprijs beoordeelt de genomineerde bedrijven op maatschappelijke betrokkenheid, duurzaamheid, innovatie, personeelsbeleid (HR) en soliditeit (financieel beleid). Deze beoordeling telt voor 80% mee in de eindbeoordeling. In de uiteindelijke beoordeling telt de stem van het publiek voor 20% mee. Welk genomineerd bedrijf moet volgens u de Ondernemingsprijs 2018 winnen? Laat hier uw stem achter. Wij houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte van het stemverloop. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 1 november 2018. Daarna is stemmen niet meer mogelijk. Stem hier op een van de genomineerde bedrijven.

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Maarten Alleman (about:blank), Jantine Konijn (Saensupport), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager EZ gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad).

Aanwezige leden 0

Er zijn nog geen leden aanwezig

Aanwezige introducees 0

Er zijn nog geen introducees aanwezig

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden