30 jarig lustrum De Maatschappij departement Waterweg-Noord

De afsluiting van het seizoen 2021-2022 zal in het teken staan van het 30 jarig jubileum van De Maatschappij departement Waterweg-Noord.

Voor jullie hebben we uitgepakt. Verbinden op het water en aan het water.

De seizoensafsluiting op de Elbe heeft al meerdere keren op de agenda gestaan. Maar enerzijds door slecht weer en anderzijds door corona is dit niet doorgegaan. En nu gaan we dit seizoen voor "3x is scheepsrecht".

Wij nodigen jullie uit voor een bijzondere afsluiting van het seizoen 2021-2022. Op 15 juni a.s. zullen wij het ruime sop kiezen aan boord van zeesleper de Elbe. Partners zijn ook van harte welkom. Uw partner kan aangemeld worden op de website onder introducés of doormiddel van een mail te sturen naar waterwegnoord@de-maatschappij.info. Reageer snel, want er is maar plaats voor 80 personen op de boot op=op.

De zeesleper de Elbe, met haar thuishaven in Maassluis, heeft een rijke historie waarin het schip in verschillende hoedanigheden gebruikt is. Van zeesleper voor Smit (1959-1976), loodsboot Maryland voor Maryland Pilots tot actieschip voor Greenpeace. In de periode 2002-2013 is de Elbe gerestaureerd tot zeesleper anno 1959 om thans als varend erfgoed nog steeds actief in de vaart te zijn. Vrijwilligers van de Elbe zorgen ervoor dat het schip technisch en financieel gezond blijft en dat het schip voldoet aan de hedendaagse wet- en regelgeving voor het varen met passagiers. 

Het gaat over het Welvaren van de regio en De Maatschappij NWN. Het zál naar je Welbevinden zijn! Maar: je moet er Welzijn! Meld u nu aan.

We vieren het verleden (de 3 O's) en verwelkomen de toekomst (de 3 W's).

Programma:

15:00 Ontvangst op de boot

15:30 Afvaart voor een mooie tocht. Zorg dus dat u op tijd bent! Aan boord is er voldoende gelegenheid voor een rondleiding over het schip vergezeld van mooie verhalen uit heden en verleden van de vrijwilligers van de Elbe.

18:00 afmeren en aansluitend diner bij Hotel Maassluis.

Wilt u alleen bij het afvaren met de boot of alleen bij het diner aanwezig zijn? Geef dit dan aan via waterwegnoord@de-maatschappij.info zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Waar:
De Elbe ligt aan de Govert van Wijnkade 44 ter hoogte van Hotel Maassluis, bereikbaar via de spoorwegovergang naar industriegebied Nieuwe Waterweg. Parkeren kan langs de kade of in het industriegebied Nieuwe Waterweg.

Kosten:
Vanwege het 30-jarig jubileum van het departement Waterweg-Noord wordt deze bijzondere seizoensafsluiting aangeboden door het bestuur.

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 13 juni 12:00 uur via de aanmeldbutton in deze uitnodiging of door te mailen naar waterwegnoord@de-maatschappij.info. Vermeld bij de aanmelding ook eventuele dieetwensen. Aangemeld maar toch verhinderd: ook afmelden kan tot dat tijdstip.

Wij begroeten jullie graag op woensdag 15 juni a.s. op de Elbe in Maassluis.

Bestuur De Maatschappij departement Waterweg-Noord


 

 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden