18 oktober - Bezoek bij Luijendijk Hoveniers

Regelmatig zijn ze te zien, de auto’s van hoveniersbedrijf Luijendijk en medewerkers die aan het werk zijn in een tuin, een bedrijfsterrein of natuurgebied.

Luijendijk Hoveniers kent ruim 40 jaar historie en is een begrip in de Gelderse Achterhoek. Het bedrijf biedt nagenoeg elke denkbare dienst op het gebied van ‘groei en bloei’. Of het nou enkele vierkante meters privétuin zijn of zelfs meerdere hectaren bedrijfsgroen, het werk wordt altijd afgestemd op behoefte van de klant.

Robert Wijnhoven en Marcel Blom, beiden gepassioneerde en ervaren hoveniers, waren tientallen jaren werkzaam als medewerker bij Luijendijk. Toen de voormalige oprichter en eigenaar Jaap Luijendijk geen opvolger had, hebben Robert en Marcel in 2015 het stokje overgenomen. Samen zijn zij het bedrijf succesvol gaan voortzetten en uit laten groeien tot wat het nu is, op een goed geoutilleerde en prachtig ingerichte locatie net buiten Zutphen.

Wat maakt dit bedrijf succesvol? Wat zijn trends en ontwikkelingen in het hoveniersvak? Hoe draagt het bedrijf bij aan inclusieve arbeid voor mensen met een beperking? Robert laat het ons graag zien en horen.

Datum: Dinsdag 18 oktober
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Waar: Luijendijk Hoveniers, Vordenseweg 21, 7231 PC Warnsveld.
https://luijendijk-hoveniers.nl/

Parkeren:
Let op: de ingang naar Luijendijk is aan de Dennendijk.

Verzoek om te carpoolen waar mogelijk in verband met beperkt aantal parkeerplaatsen. Indien de bezoekersparkeerplaats vol is,  mag je een stukje doorrijden tot het hek aan de rechterkant, dan kun je parkeren op het bedrijfsterrein.

Kosten
€ 0,00 (Ben je geen lid van De Maatschappij Zutphen, dan betaal je €10,- via een factuur via de e-mail).
Om verspilling van voedsel en kosten te voorkomen, verzoeken u vriendelijk bij onverwachte verhindering dit uiterlijk 48 uur vóór aanvang door te geven aan een bestuurslid of zutphen@de-maatschappij.info

Aanmelden: Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website.
 

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden