Jaarcongres "150 jaar Techniek in Twente"

Graag nodigen wij jullie uit voor het 235e jaarcongres, georganiseerd door departement Twente met als thema “150 jaar Techniek in Twente” op woensdag 26 september van 13:00 tot 18:00 uur.
Locatie is ROC van Twente, Gieterij 200 in Hengelo.

Twente kent een lange historie van industrie: textiel, metaal en zout.
In 2018 is het 150 jaar geleden dat Stork is opgericht wat een mooie gelegenheid biedt om een jaarcongres te organiseren in het industrieel erfgoed ‘de Gieterij’ van Stork,
nu in gebruik als ROC van Twente.

Textiel, metaal en zout vinden elkaar in de groene omgeving van het Twentse land. Twente staat naast de maakindustrie ook bekend als ondernemende kennisregio; goede ideeën ontpoppen tot mooie innovaties en ontwikkelingen.
Ruim 45.000 studenten (UT/ Saxion/ ROC van Twente) en het brede scala aan uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat Twente een bruisende studentenregio is.
Met 41 musea, 36 galerieën en ateliers, 10 theaters, 2 poppodia en 14 filmhuizen en bioscopen doet Twente ook mee op het gebied van kunst en cultuur.

Klik op onderstaande afbeelding om het programma en alle informatie in te zien.

Aanmelden kunt u via de website of door te mailen naar info@de-maatschappij.nl.
Let op: Meld u vóór 15 september aan in verband met het beperkte aantal plaatsen. Vol is vol.


Sponsoren van ons jaarcongres

Aan het einde van de middag zullen er hapjes worden geserveerd dus geen volledige maaltijd. Hieronder een aantal prima restaurants om na het jaarcongres eventueel een hapje te gaan eten:
Restaurant 't Lansink
Bistro Kees
Intenzo Basic Italian
Stravinsky

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden