Dick Noortman

Zonder dat het al is opgemerkt in de IT media, is het bedrijf Qalumma Technologies in Nijkerk bezig om IT-geschiedenis te schrijven. Zij hebben daar het eerste Informatie Systeem ontwikkeld dat zichzelf aanpast aan de informatiebehoefte van de organisatie. Het doet echt precies wat jij wilt en dat blijft ook zo! En dat zonder dat daarbij een programmeur of techneut aan te pas komt. Het is zeer eenvoudig (snel en eventueel zelf) aan te passen aan jouw veranderende informatiebehoefte. Daarmee zorgen ze voor een trendbreuk (wellicht zelfs een revolutie) in de IT. Dus geen automatisering meer van informatie behoefte door software pakketten met vaste functionaliteit, koppelingen en maatwerk. Maar door het snel en exact inrichten van jouw informatie behoefte. En dat voor een fractie van de gebruikelijke kosten!

Nieuwsgierig geworden? Wil je tot de vroege ontdekkers van Qalumma worden gerekend? Kijk dan alvast op de website van Qalumma en vooral naar het filmpje en de voorbeelden van klanten. Of maak met mij -als contractueel Qalumma Partner- een afspraak voor een introductie!

Zo krijg je de unieke gelegenheid om in de keuken van Qalumma Technologies te kijken. Dan wordt verteld over hoe Qalumma is ontstaan en welke filosofie achter Qalumma zit, vervolgens een demonstratie en gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarbij kunnen ook de huidige Qalumma productie systemen van landelijk bekende klanten aan de orde komen.

Aangemeld voor evenementen

 • Herfstborrel en Prinsjesdag

  Departement Eemland
 • Geannuleerd: Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaar033 in Flint

  Departement Eemland
 • Geannuleerd: Winterborrel

  Departement Eemland
 • Spring in De Maatschappij ‘Creativiteit in de crisis’

  Departement Eemland

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden