Verslag ledenbijeenkomst Amsterdam met trend forcaster The Lady in Blu

The Lady in Blu voorspelt de toekomst om het vervolgens te vertalen in mogelijkheden voor bedrijven, zodat ze op tijd effectief kunnen reageren en anticiperen op de mogelijkheden die de toekomst biedt.

Wat is de cultuur van de toekomst? Het DNA van de toekomst? Welke opkomende ontwikkelingen en redenen daarachter zijn belangrijk? Hoe beïnvloeden mondiale en lokale ontwikkelingen het menselijk gedrag en waar leidt het toe? Welke trends geven vorm aan de fysieke en digitale wereld (de metaverse) en hoe beïnvloeden ze elkaar? Wat hebben mensen in de (nabije) toekomst nodig en wat zijn hun wensen en wat willen ze echt niet meer? Waarom niet?

The Lady in Blu schetst een beeld van de toekomst in zowel de fysieke als digitale wereld en hoe ze elkaar beïnvloeden.

Vanuit het beeld van de toekomst geeft The Lady in Blu aan wat de ontwikkelingen positief kunnen betekenen voor bedrijven. Ze identificeert de mogelijkheden die de toekomst biedt, en waar het potentieel ligt. Dit is essentiële kennis voor bedrijven, die ze tijdig in staat stelt effectief te kunnen reageren op komende veranderingen; hun strategie aan kunnen passen.

The Lady in Blu geeft vanuit haar forecast, aan waar de mogelijkheden in de toekomst liggen. Ontwikkelingskansen, nieuwe markten en investeringsgebieden. Groeimogelijkheden te voorspellen door het herpositioneren of identificeren van nieuwe doelgroepen en toepassingen voor bestaande producten en diensten. En last but not least het voorzien van toekomstige gevaren voor externe zaken als wel interne zaken (HR people and culture) zodat bedrijven daar tijdig op kunnen reageren.

Een positief en inspirerend verhaal vol visuele beelden en intelligente redeneringen, waardoor je de toekomst begrijpt en inziet hoe belangrijk het is om voorop te lopen met je bedrijf en te weten waar je naartoe werkt. Uiteindelijk wil je dat je bedrijf ook in de toekomst relevant blijft, inkomen genereert en bloeit.

Ontdek je volle business potentieel van de toekomst met The Lady in Blu: maak van de toekomst jou kans; vind je toekomstige inkomstenbronnen. Anticipeer op de behoeftes en verlangens van toekomstige klanten om nieuwe mogelijkheden voor je business te ontwikkelen.

Voor meer informatie over talks by The Lady in Blu; www.theladyinblu.com 

Departement Amsterdam


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden