Te gast bij Heilige Boontjes in Rotterdam

De Maatschappij departement Rotterdam was donderdag 16 november te gast bij Heilige Boontjes in Rotterdam. Met 35 mannen en vrouwen sterk hebben wij genoten van hele goede en smaakvolle koffie, een uitstekende lunch en een hartverwarmend verhaal van Dick de Kock en Rodney van den Hengel. Een verhaal over kansen, over talent, over het buiten de lijntjes durven kleuren om ex-criminelen weer een perspectief te geven. Een verhaal over verantwoordelijkheid nemen, het volgen van je gevoel, het belang van vertrouwen, het zoeken van de verbinding en vooral ook over praktisch ondernemen en daarmee mensen vooruit helpen.

De resultaten mogen er zijn. In een kleine twee jaar zijn er 30 'medewerkers' afgeleverd die hun eigen weg in de samenleving weer hebben gevonden. En er was nog een opsteker deze bijeenkomst. De Studie-vereniging SCALA (HR&O) had op grote schaal gehoor gegeven aan onze oproep om eens langs te komen en hun licht op te steken bij ons netwerk. Dat beviel van beide zijden heel goed en ook de volgende keer, als Peter Goedvolk op 14 december tijdens de lunch te gast is op Sociëiteit De Maas, zullen zij aanwezig zijn.

Tot 14 december!

Peter Caljé bekijk profiel

Peter Caljé (www.linkedin.com/in/pacaljeprofile/) is directeur en aandeelhouder van Stone Business Associates. Stone is met meer dan 300 medewerkers en zelfstandigen actief in interim management en advies op het snijvlak van finance, business intelligence. ict, agile, techniek en human resources. "Het leggen van verbindingen is de bron van zijn werkend vermaak. Iedere context, ieder vraagstuk en iedere praktische oplossing vanuit een netwerk is uniek. Steeds weer leer je van nieuwe mensen, nieuwe kennis, van nieuwe oplossingsrichtingen en van het pure plezier om daarin te ondernemen." Het bestuurslidmaatschap van De Maatschappij in Rotterdam past daar heel goed bij. www.stone-interim.nl 06-12962926


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden