Spring in De Maatschappij

De Maatschappij viert innovatie en toewijding met uitreiking van prijzen

Het evenement 'Spring in De Maatschappij' heeft ook dit jaar weer de kracht van innovatie en sociale betrokkenheid in de schijnwerpers gezet met de feestelijke uitreiking van de LEF-prijs en de Prijs van De Maatschappij. De ceremonie, die plaatsvond op 18 april 2014 vierde de bijzondere prestaties die aanzienlijke impact hebben gemaakt in de eigen sectoren en de maatschappij.

De LEF-prijs 2024 werd toegekend aan Barend Boot, algemeen directeur van BOOT koffie. Zijn bedrijf, bekend om zijn duurzame en innovatieve benadering van koffieproductie, werd geprezen voor het "continu streven naar excellentie en vakmanschap in een industrie die steeds meer belang hecht aan duurzame en ethische praktijken." De jury benadrukte zijn toewijding aan duurzaamheid en de kwaliteit van koffie een "duidelijk voorbeeld is van ondernemerschap met LEF."

De Prijs van De Maatschappij werd uitgereikt aan Cees Floor voor zijn veelzijdige en langdurige bijdrage aan het maatschappelijk welzijn en de culturele verrijking van de regio Eemland. De jury was onder de indruk van zijn "stille kracht en leiderschap, dat vele maatschappelijke en culturele initiatieven heeft geïnspireerd en mogelijk gemaakt."

Beide winnaars werden erkend voor hun niet aflatende inzet en hun vermogen om positieve verandering te bewerkstelligen in hun omgeving. "Deze prijzen zijn een viering van de creativiteit, innovatie en toewijding die de kern vormen van onze maatschappij," zei burgemeester Röell van Baarn, voorzitter van de jury voor de LEF-prijs.

 

Departement Eemland


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden