Op bezoek bij ZILT Bikes in Zutphen 20 Maart 2018

Op dinsdag 20 maart 2018 is De Maatschappij Zutphen op bezoek geweest bij ZILT Bikes in Zutphen.

Vooraf aan de bijeenkomst werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Daarbij zijn Danielle Evers en Astrid Sloot-Nengerman uit het bestuur gestapt en is Paul Bombeld toegetreden tot het bestuur. Danielle en Astrid hebben beiden ongeveer 8 jaren in het bestuur gezeten. Daar zijn we ze erg dankbaar voor!

Na de Algemene Ledenvergadering begon de bijeenkomst. ZILT Bikes is een fascinerend bedrijf dat eigenlijk een beetje toeval bij toeval ontstaan is door eigenaar Jan Boersma. Het is een fantastisch verhaal!
ZILT Bikes beidt plaats aan mensen met een beperking op werkgebied. In Zutphen heeft Zilt-Bikes een prachtig ingerichte werkplaats waar mensen door het ROC Aventus opgeleid kunnen worden tot fietsenmaker of er dagbesteding kunnen volgen. In de praktijklessen wordt er gewerkt aan grote projecten in onderhoud van fietsen voor opdrachtgevers of eigen fietsen. Een voorbeeld van een groot project in onderhoud zijn bijvoorbeeld de Van der valk hotels die het onderhoud van de fietsen bij ZILT Bikes hebben liggen. Deze opleiding kun je afronden met een erkend certificaat, vervolgens zal Zilt-Bikes hulp bieden bij het vinden van passend werk. 

De missie van ZILT Bikes weerspiegelt dan ook wel de eigenaar zelf: "We zijn een gaaf bedrijf met deskundighei, unieke faciliteiten, korte lijnen en passie. Hierdoor boeken we prima resultaten en groeien. We hebben het hart op de goede plaats zodat we aantrekkelijk zijn voor onze klanten, medewerkers en instellingen met wie we samenwerken".  Bij ZILT Bikes gebeurd veel uit het hart voor het bedrijf en voor elkaar.

Het was een succesvol bezoek met 28 leden.

Bekijk de foto's hier: Facebook

 

 

Departement Zutphen


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden