Nieuw bestuurslid Ingrid Fourrier

Wat is mijn rol binnen het bestuur van departement Zuid-Limburg?
Ons bestuur bestaat uit een goede mix van creatieve, dynamische en ondernemende mensen die allen, op eigen wijze, zeer betrokken zijn bij De Maatschappij. Ik voel mij dan ook vereerd om sinds kort deel uit te mogen maken van dit team waarbij ik kan meewerken aan een optimale invulling van ons programma zodat dit niet alleen interessant is voor onze huidige leden, maar het tevens een goede stimulans vormt voor potentiële leden om de connectie met De Maatschappij te maken.
Wat doe ik in het dagelijks leven?
Na mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool te Maastricht, heb ik enkele jaren een managementfunctie vervuld in een internationaal vijfsterrenhotel in Amsterdam; daarna ben ik in een beleggingsinstelling werkzaam geweest. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar ons familiebedrijf Troost Onroerend Goed, een makelaardij die sinds 1964 bemiddelt in aan- en
verkoop, huur en verhuur van zowel particulier als commercieel vastgoed in Zuid-Limburg. En inmiddels ben ik mede-eigenaar hiervan. Een betere leermeester dan mijn eigen vader heb ik nooit kunnen wensen en ik geniet dan ook bijzonder van onze samenwerking en van het werk dat ik doe.
Ondernemer zijn betekent voor mij naast vakkennis, initiatief, durf en gedreven zijn: netwerkgericht denken. Zeker deze laatste eigenschap komt in mijn optiek van pas bij het vervullen van een bestuursfunctie.
Wat doe ik in mijn vrije tijd?
Als ik niet aan het werk ben, breng ik graag tijd door met mijn gezin en met onze vrienden. Daarnaast houd ik van muziek, sport en tuinieren.

Ingrid Fourrier - Troost bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden