Departement Deventer neemt afscheid van 3 markante bestuursleden

Het departement Deventer heeft op vrijdagavond 12 juli onder het genot van een drankje en tapas afscheid genomen van drie bestuursleden.

Het meesterschap van Geert Klein Ovink werd geprezen. Lid van De Maatschappij sinds 1998 in Twente en in Deventer actief vanaf 2014 als bestuurslid, waarin hij de rollen van voorzitter, penningmeester en secretaris voor zijn rekening nam. Geert heeft zijn talenten en kwaliteiten optimaal ingezet en het departement Deventer samen met Erna Pieters en een nieuw gevormd bestuur nieuw leven ingeblazen met een jong bestuur.

Nieuw elan
Geert kan mensen verbinden. Aan zijn keukentafel werden plannen gemaakt voor het organiseren van bijeenkomsten door departement Deventer. Hij heeft gedurende zijn bestuursjaren een duidelijk stempel gedrukt op De Maatschappij Deventer, maar bleef altijd oog houden voor vernieuwing, de tijdsgeest en de mogelijkheden die zich maatschappelijk en economisch voordoen.

Marlous Knol overhandigt Geert een afscheidscadeau

Erna Pieters was vanaf 2011 actief als bestuurslid. Zij vervulde binnen het bestuur vele taken. Altijd paraat om hand en spandiensten uit te voeren en ook diverse evenementen te organiseren. Vrolijk en met humor haar rol vervullend ook in mindere tijden, altijd klaarstaan voor het netwerk en de bedrijven die participeerden binnen De Maatschappij Deventer.

Marlous overhandigt Erna een afscheidscadeau

Jeroen Brinkhorst was lid vanaf 2014; ‘een vrolijke noot’ binnen het bestuur die altijd in staat was een ieder op scherp te zetten door het onderwerp even vanuit zijn perspectief te belichten: “Heb ik het goed begrepen, dat…”. Persoonlijk en toegespitst op creatie van marketing en aanpalende facetten zodat De Maatschappij Deventer kan groeien.

Marlous overhandigt Jeroen een afscheidscadeau

Bestuur en departement Deventer zijn oprecht dankbaar voor het vele werk dat Geert, Erna en Jeroen hebben verzet voor ons departement. We zien jullie natuurlijk en graag bij onze volgende bijeenkomsten!

 

Departement Deventer


1 Reactie

goed gedaan allemaal. Volgens mij blijven we elkaar ontmoeten.Maar jullie zijn fantastisch geweest.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden