Chief Chocolate Officer, van Tony’s Chocolonely

Terugblik bijeenkomst Tony’s Chocolonely

Op 7 maart jl. was Henk Jan Beltman, Tony’s Chocolonely’s CCO, te gast bij de Corner en Maatschappij in het Zaans Museum. Henk Jan presenteerde daar zijn ambitieuze plannen voor een nieuwe chocoladefabriek met achtbaan in gebouw de Vrede op de Achtersluispolder te Zaandam.
ProMobility zette in samenwerking met de Corner en De Maatschappij deze bijzondere bijeenkomst op film. Klik hier om de film af te spelen. 

----------------------------------- 

Topondernemer Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely te gast in Zaandam

Op 7 maart jongstleden was topondernemer Henk Jan Beltman te gast bij De Maatschappij Departement Zaanstreek-Waterland en De Corner. 

Tijdens de druk bezochte bijeenkomst in het Zaans Museum maakte hij zijn ambitieuze plannen kenbaar. De CCO, Chief Chocolate Officer, van Tony’s Chocolonely gaat pakhuis De Vrede (het mooiste gebouw dat hij ooit gezien heeft) in Zaandam transformeren tot een chocoladefabriek,Tony’s Chocolonely Chocolate Circus, mét achtbaan!

Deze achtbaan bouwt hij voor zijn kinderen, kost 25 miljoen en wordt heftiger dan de Python. De chocoladefabriek zal 2021 geopend worden en jaarlijks zullen er 60 tot 70 miljoen chocoladerepen worden geproduceerd. Per jaar worden er 500.000 bezoekers verwacht.


 

Departement Zaanstreek-Waterland


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden