Bezoek aan Playnetic te Zutphen

De Maatschappij voor Nijverheid en Handel Departement Zutphen heeft recentelijk het bedrijf Playnetic in Zutphen mogen bezoeken. Tijdens een lunchbijeenkomst die door De Hapjesmaacker uitstekend was verzorgd, gaven Danielle en Edda een heldere bedrijfspresentatie met aansluitend een rondleiding. We kregen te zien dat Playnetic door de mens aangedreven speeltoestellen ontwerpt, produceert en vermarkt (veelal in het buitenland). Diverse doelgroepen maken hier gebruik van en er zijn nog tal van mogelijkheden op dit front. Heel mooi om te zien hoe er wordt ingespeeld op de heden ten daagse trends en wensen van verschillende partijen! 

Voordat wij het bedrijf verlieten konden we ook nog gebruik maken van WF Studio’s. Wahid bood een ieder de mogelijkheid om een profielfoto voor sociale media te laten maken.  

Heel erg bedankt Roy Stein, Danielle, Edda en Wahid voor jullie gezellige en leerzame ontvangst! Wij hebben er weer een mooie herinnering bij! Mocht je ook een aansprekend informele lunchbijeenkomst in de regio bij willen wonen, schroom dan niet op de eerst volgende uitnodiging in te gaan.

Departement Zutphen


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden