Terug naar verslagleggingen

Inspirerend bedrijfsbezoek Thermen Bussloo

Een intrigerend ondernemersverhaal van Hans Dolman, eigenaar van familiebedrijf Quality Wellnessresorts, waarvan Thermen Bussloo onderdeel is. Dolman CEO van een grote onderneming koos ruim 15 jaar geleden voor een nieuwe route. Met zijn vrouw Ineke bedenkt en ontwerpt hij een plan en start Thermen Bussloo.

‘Yin en Yang’ dat is wat Hans & Ineke Dolman typeert en hoe zij elkaar aanvullen. Bewuste keuzes maken, sfeer bepalen, gasten verwennen. “Na een halve dag sauna ben je leeg in je hoofd en totaal ontspannen.” Dolman bouwt aan een familie imperium, op zijn eigen wijze, met de nodige hoofdbrekens en valkuilen. Een mensenman die zijn intuïtie volg en weet dat je de juiste mensen tegenkomt als je je gevoel volgt op het pad dat je hebt uitgestippeld.

Met een uitgekiende marketingstrategie voor de diverse doelgroepen groeit het bedrijf in de afgelopen 12,5 jaar - van 50 naar 1000 medewerkers- en worden vele verbouwingen uitgevoerd. In 2018 wordt het hotel geopend, de bezettingsgraad 97% en Beste Hotel 2018. Restaurant Intens (hotel) heeft een Bib Gourmand.
Jaren van groei en uitstekend ondernemerschap leiden tot uitbreiding, de bouw en opening van Thermen Berendonck in 2019. In 2017 is Thermen Soesterberg aangekocht en in 2019 wordt Thermen Nieuwe Schans aangekocht. Quality Wellnessresorts die hun stempel zetten in het Nederlandse sauna landschap met een eigen Academy waar het personeel wordt opgeleid.

Nieuw in 2019 is het Banyan Centre i.s.m. Thermen Bussloo, dat een Fit, vitaal en duurzaam inzetbaar programma faciliteert, om mensen vooruit te helpen in werk en leven. Zorgverzekeraars hebben interesse getoond voor dit programma en onderhandelingen worden gevoerd.

Dolman, een excellente ondernemer die met creativiteit, vertrouwen en een beetje geluk zijn doelen bereikt! Voor Hans Dolman is ondernemen: ‘Overtuigingen hebben de kracht om iets te realiseren’ en ‘Overtuigingen hebben ook de kracht om iets te vernietigen’.

De Quality Wellnessresorts een lust voor het oog, lichaam en geest. Een middag vol interactie die de leden en gasten van de Maatschappij Deventer hebben geïnspireerd, werd afgesloten met een heerlijk diner aan het water.

Lidwien Vermeulenbekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden