Terug naar verslagleggingen

Bedrijfsbezoek Ultimate Drivz B.V. d.d. 21 februari 2023

Op 21 februari 2023 heeft De Maatschappij Zutphen een inspirerende bijeenkomst gehad bij Ultimate Drivz B.V. in Zutphen. De lunch werd verzorgd door Reinier Beijer van De Hapjesmaacker uit Warnsveld.

          

Bart heeft van zijn droom zijn werk kunnen maken en er liggen nog mooie opdrachten voor hem klaar bij grote landelijke spelers. 

Dit bedrijf, dat door Bart van Brakel is opgezet, biedt voor particulieren en organisaties de mogelijkheid om te ervaren hoe het voelt om te racen in een professionele race-simulator. Een beleving waardoor zelfs de niet-race liefhebbers onder ons worden getriggerd!

Het betreffen dus zeer professionele simulatoren! Je kunt via het stuur de toevoer van brandstof regelen, de bandenspanning etc. Je voelt je als een Max Verstappen! Inspannend, ontspannend en bovenal een ervaring die je niet wilt missen!

De leden van departement Zutphen hebben de kans gehad om dit mee te mogen maken. Voor het geval je Bart van Brakel met 1 of meerderer simulatoren wilt huren bel of mail gerust met Bart:

Ultimate Drivz: info@ultimatedrivz.nl / 06-19784136

 

Departement Zutphenbekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden