Tanja Heijboer-Vuic

HEYKON Toekomstbestendige vastgoed realiseren
We zijn een dynamisch en snelgroeiend onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau. Vanaf het eerste contact – vragen, ideeën, schetsontwerpen – tot en met de oplevering begeleiden we het bouwproces. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alleen specifieke fasen binnen dit geheel: advies, planvorming, ontwerp en bouwmanagement.
We geloven in samenwerking, het delen van kennis en partnerschap. Samen met u gaan we met alle betrokken partijen om de tafel zitten en brengen alle wensen en mogelijkheden in kaart. Tijdens de bouw is één van onze projectleiders uw vaste aanspreekpunt. Met alle betrokken partijen voeren we regelmatig overleg.
In onze sector – bedrijfsmatig- en maatschappelijk vastgoed – zijn de opdrachten eenmalig. En iedere keer uniek. Complexe vraagstukken, vanwege de verschillende elementen, belangen en spanningsvelden. We hanteren weliswaar checklisten voor alle stappen en procedures, maar het daagt ons telkens uit tot inventiviteit en creativiteit. Omdat de spelers anderen zijn. Bouwen aan de toekomst doe je niet alleen; het is een samenspel van meerdere partijen.
Aangemeld voor evenementen

 • Side-event: Opening Oosterscheldekreeftseizoen 2024

  Departement Zeeland
 • Eindejaars-themabijeenkomst Energievraagstukken

  Departement Zeeland
 • Lezing Caroline Verwijs, mosselkweken op de Noordzee

  Departement Zeeland
 • Lezing gedeputeerde Jo Annes de Bat, Economisch Uitvoeringsprogramma Zeeland 2022-2027

  Departement Zeeland
 • Lezing van Commandant Zeestrijdkrachten Admiraal Tas

  Departement Zeeland

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden