Abry Dijkshoorn

GW makelaars bedrijfsvastgoed is sterk op de markt voor kantoorruimten, bedrijfsruimten, kavels, showrooms en winkelpanden
Onze dienstverlening gaat beduidend verder dan alleen het bemiddelen tussen vraag en aanbod van bedrijfspanden. Dankzij onze gedegen marktkennis en de wijze waarop wij ons verdiepen in de klant, kunnen de bedrijfsmakelaars van GW makelaars u in een vroegtijdig stadium adviseren over te nemen besluiten. Is de beslissing genomen, dan is vervolgens de bemiddeling met koper, verkoper, verhuurder, huurder of gemeente over de bedrijfsruimte bij ons in goede handen. De bedrijfsmakelaar van GW makelaars is ook specialist op het terrein van bedrijfsvastgoed, advies, aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed.

Een makelaarskantoor in de drukke en onvoorspelbare markt van het vastgoed, maar wel anders dan andere. Persoonlijke benadering, direct contact, korte lijnen en snelle vakkundige behandeling; dat is waar GW Makelaars voor staat.

Werkzaamheden volledig afstemmen op de klant is de kracht van een succesvolle makelaar. Streven naar dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd, proactief zijn en meedenken zijn daarbij de belangrijke pluspunten. Met deze insteek en werkwijze beweegt GW Makelaars zich sinds 2001 op de markt.

Het kantoor voert een succesvolle strategie die heeft geleid tot veeltevreden klanten en een groeiend klantenbestand. Continue streven naar interactie, zorgvuldigheid, korte lijnen en kennis van zaken in huur, verhuur, koop en verkoop.

Kortom: alles onder één dak!

Aangemeld voor evenementen

 • Openingsborrel seizoen 2022-2023 De Maatschappij departement Waterweg-Noord

  Departement Waterweg-Noord
 • ONT-MOETEN (EN WEER MOGEN!!)

  Departement Waterweg-Noord
 • Uniek bezoek aan de Global Mercy

  Departement Drechtsteden
 • Techniek onderwijs en samenwerking bedrijfsleven in Waterweg, in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.......

  Departement Waterweg-Noord
 • De Blankenburgverbinding en het economisch belang daarvan

  Departement Waterweg-Noord

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden