Jacques-Hein Vermolen

Als professioneel TRAININGSACTEUR in bedrijfstrainingen nodig ik de cursist uit om in 'beweging' te komen! Uitgaande van zijn (m/v) individuele leerdoel kan de deelnemer in oefeningen en een realistisch rollenspel ervaren wat zijn aanpak (gespreksstrategie) en (non) verbaal gedrag aan impact oplevert bij mij in de rol van bijvoorbeeld klant, collega of 'baas'.
Op basis van mijn feedback krijgt de cursist de kans om op te schuiven in 'performance'. Wat heeft hij bereikt? Wat ging 'goed' en wat kan 'beter'? De deelnemer hoort:
1. welke indruk hij met zijn strategie en houding en gedrag op mij maakt (wat denk ik)?;
2. wat zijn gedrag met me doet (wat voel ik)?;
3. wat het effect is van zijn aanpak (wat is het gevolg voor mij): wil ik (per se) in gesprek blijven, geef ik 't nog een laatste kans, of haak ik definitief af?;
4. wat gaat goed en vooral, wat is nog gewenst? (wat moet de cursist nog doen of laten om effectief te communiceren met mij in mijn rol)

Geïnteresseerd? Ik hoor het graag!

Als PRESENTATIE-TRAINER geef ik (korte) workshops en trainingen in Netwerken & Presentatie/Elevator Pitch. Ik help zakelijke professionals, (mkb) ondernemers en werkzoekenden zichzelf effectiever te presenteren. Deelnemers leren helder te vertellen wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze het beste - door het goed voeren van een effectief gesprek of op de doelgroep afgestemde impactvolle pitch - hun toegevoegde waarde communiceren.
Of het nou om een vaste baan, vrijwilligerswerk of een zakelijke deal gaat:
sluit je met jou onderscheidende dienstverlening/ product aan bij de behoeften van de werkgever, organisatie of klant aan? Zo ja, kun jij dus achterhalen wat de belangrijkste problemen en verlangens zijn van je gesprekspartner? En maak jij dan duidelijk wat dat ‘fixen van die issues’ en het invullen van die verlangens’ mogelijk oplevert voor die ander? Bijvoorbeeld: meer omzet, effectievere organisatie, minder stress, minder financiële risico's? Kortom: maak jij aannemelijk dat jij toegevoegde waarde levert aan je 'klant'?

Geïnteresseerd? Ik hoor het graag!

Als THEATER- EN FILMACTEUR vind ik het geweldig om het publiek een 'dramatisch cadeautje' te geven. In een rol te kruipen' en die personage op toneel of voor de camera zo geloofwaardig neer te zetten dat je als toeschouwer er wat van leert en/of er emotioneel door wordt geraakt.

Geïnteresseerd? Ik hoor het graag!

M +31 6 53 650 776
E info@jacques-hein.nl
I www.jacques-hein.nl

Aangemeld voor evenementen

 • Boeiende bijeenkomst met trend forecaster ’The Lady in Blu’

  Departement Amsterdam
 • Landelijke ALV 2022

  Departement Landelijk bestuur
 • Aan Tafel Bij… journalist en ras-optimist Paul van Gessel

  Departement Amsterdam
 • Lezing Isabel van Boetzelaer

  Departement Amsterdam

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden