Margareth Bles

All-round en toch specialist

Organisaties verder brengen.
Als zelfstandig professional lever ik graag mijn bijdrage aan organisaties. Als interim manager, adviseur, procesbegeleider, projectmanager. Ter ondersteuning en sparring partner van directeur, bestuurder en MT op het gebied van privacy en dataveiligheid, ICT en algemeen management.

Ik vind het belangrijk om net dat toe te voegen aan een organisatie wat er zelf niet of niet voldoende in huis is en net even dat stukje meer te leveren dan verwacht. Kwaliteit vind ik erg belangrijk. Dat betekent dat ik me verdiep in het bedrijf en de bedrijfsprocessen en omdat ik zelf veel managementervaring heb, weet ik wat een bestuurder of directeur nodig heeft voor zijn of haar bedrijfsvoering. Ik voel me vaak betrokken bij het bedrijf. Dat motiveert en inspireert mij. Naast professionaliteit zijn humor en vrolijkheid daarbij voor mij onmisbaar.

Mijn kracht en rol in organisaties is die van starter, vernieuwer, dingen realiseren. Ik ben graag bezig met het opstarten van zaken, het in gang zetten van processen, begeleiden van veranderingen en het leiden van projecten. De zaken ontwikkelen, op de rit te zetten en daarna weer aan de organisatie overdragen.

Van mensen motiveren, inspireren en met nieuwe inzichten en plannen aan de slag gaan en daarmee de organisatie verder ontwikkelen krijg ik energie.

Voor mij is een van de grote voordelen van werken als zelfstandig professional vooral ook het werken op veel verschillende plekken, bij verschillende organisaties. Daardoor blijf ik me ontwikkelen, en tegelijkertijd verrijkt het de organisaties waar ik kom, omdat ik mijn ervaringen van elders meeneem.

Van mijn opdrachtgevers krijg ik terug: vrolijk, slim, betrokken en daadkrachtig en dat vind ik een prachtig compliment.

Wanneer gaan wij zaken doen?

Margareth Bles

Aangemeld voor evenementen

 • Openingsborrel seizoen 2022-2023 De Maatschappij departement Waterweg-Noord

  Departement Waterweg-Noord
 • 30 jarig lustrum De Maatschappij departement Waterweg-Noord

  Departement Waterweg-Noord
 • Hoe kunnen we werk maken van de vijf basisvaardigheden voor de bedrijven in de Waterweg regio?

  Departement Waterweg-Noord
 • Online bijeenkomst met Frans Versteeg

  Departement Rotterdam
 • Good manners never go out of style!

  Departement Waterweg-Noord

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden