Walter Hoogerwerf

Buro RUW, uw organisatiepartner voor evenementen!

Gaat u binnenkort een evenement organiseren? En bent u op zoek naar: Leuke ideeën? Ervaren organisatoren? Tijdbesparing? Betrouwbare leveranciers? Control freaks in de uitvoering? Duidelijk kostenoverzicht? Geen verrassingen achteraf? Dan bent u bij Buro RUW aan het juiste adres! Buro RUW is een organisatiebureau voor de zakelijke dienstverlening. Als organisatiepartner maken we er samen met u een fantastisch, onvergetelijk evenement van!

Wie gaat dat allemaal regelen?
Een bedrijfsevenement hoort erbij. Een schouderklopje voor uw medewerkers, een imagoversterkend middel voor uw eigen bedrijf. Organisaties zoeken hun doelgroepen (klanten, personeel) op. Om vervolgens die doelgroep op een leuke, verrassende en originele manier met het bedrijf (verder) kennis te laten maken, juist hun waardering uit te spreken of een boost te geven aan het teamproces (teambuilding). Maar hoe pakt u dat aan? En wie gaat het regelen?

Wat zijn de mogelijkheden en wat mag het kosten?
Als u een evenement organiseert is het prettig als u een partner heeft met wie u kunt brainstormen. Entertainment, aankleding, catering en/of audiovisuele productie, wat zijn de mogelijkheden en wat mag het kosten? De deskundigheid, onafhankelijkheid en werkwijze van Buro RUW staan garant voor een goed advies en een uitstekende uitvoering. Omdat iedere opdrachtgever specifieke wensen heeft, bedenkt Buro RUW voor elk evenement een uniek concept.

Contact? Leuk!
Een verrassende activiteit op een prachtige locatie samen met een geweldige cateraar? Een evenement is een momentopname waarbij de voorbereiding en de organisatie perfect moeten zijn. U kunt het immers niet overdoen. Buro RUW is daarom met veel plezier ook úw organisatiepartner voor evenementen! Neem dus snel contact op met Buro RUW om uw plannen te bespreken.


Walter Hoogerwerf
Buro RUW evenementen

Aangemeld voor evenementen

 • Op naar 250 jaar “De Maatschappij”

  Departement Drechtsteden
 • Vroege Paaslunch en Bijzondere ALV

  Departement Drechtsteden
 • Online bijeenkomst met Frans Versteeg

  Departement Drechtsteden
 • Algemene Ledenvergadering Drechtsteden

  Departement Drechtsteden
 • Lunchbijeenkomst met burgemeester Hein van der Loo

  Departement Drechtsteden

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden