Abry Dijkshoorn

Sinds juni 2018 is GW Makelaars verdergegaan als GW Batenburg Bedrijfshuisvesting. De van oorsprong Vlaardingse bedrijfsmakelaars, zet samen met mede-eigenaar Abry Dijkshoorn en het team van Batenburg Bedrijfshuisvesting de activiteiten van het kantoor voort. De continuïteit blijft gewaarborgd en de focus gebieden en regio blijven onveranderd.

Een makelaarskantoor in de drukke en onvoorspelbare markt van het vastgoed, maar wel anders dan andere. Persoonlijke benadering, direct contact, korte lijnen en snelle vakkundige behandeling; dat is waar GW Batenburg voor staat.

Werkzaamheden volledig afstemmen op de klant is de kracht van een succesvolle makelaar. Streven naar dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd, proactief zijn en meedenken zijn daarbij de belangrijke pluspunten. Met deze insteek en werkwijze beweegt GW Batenburg (voorheen GW Makelaars) zich sinds 2001 op de markt.

Het kantoor voert een succesvolle strategie die heeft geleid tot veeltevreden klanten en een groeiend klantenbestand. Continue streven naar interactie, zorgvuldigheid, korte lijnen en kennis van zaken in huur, verhuur, koop en verkoop.

Kortom: alles onder één dak!

Aangemeld voor evenementen

 • ONT-MOETEN (EN WEER MOGEN!!)

  Departement Waterweg-Noord
 • Uniek bezoek aan de Global Mercy

  Departement Drechtsteden
 • Techniek onderwijs en samenwerking bedrijfsleven in Waterweg, in het kader van Leven Lang Ontwikkelen.......

  Departement Waterweg-Noord
 • De Blankenburgverbinding en het economisch belang daarvan

  Departement Waterweg-Noord
 • Openingsbijeenkomst seizoen 2019-2020

  Departement Waterweg-Noord

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden