Eric Bolwerk

Als drijvende kracht achter de training “Van werken IN naar werken AAN je bedrijf ” is ondernemer Eric Bolwerk iemand met passie voor anderen. Op zijn CV prijken talloze managementfuncties in marketing & sales bij farmacie- en retail bedrijven. Bijna 10 jaar geleden nam hij de stap om voor zichzelf te beginnen met Stimulans Advies & Training. Het begeleiden van ondernemers bij hun persoonlijke groei zowel als bij de groei van hun bedrijf geeft hem energie. Hij combineert het coachen en trainen van ondernemers met een parttime functie als docent Marketing én trainer persoonlijke vaardigheden bij Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch.
Omdat communicatie een van de belangrijkste vaardigheden is voor ondernemers heeft Eric zich hierin verder verdiept. Hij is o.a. gecertificeerd DISC trainer. Met behulp van een DISC analyse begeleidt hij ondernemers in het professionaliseren van hun communicatieve vaardigheden wat leidt tot betere resultaten met hun klanten en medewerkers.
Het meeste plezier heeft Eric wanneer hij ondernemers kan enthousiasmeren en motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Eric daagt uit en moedigt aan om buiten comfortzones te treden. Wees gerust, hij zorgt altijd voor een ontspannen sfeer en veilige omgeving om aan uw eigen ontwikkeling te werken. Behalve zijn jarenlange ervaring en expertise in coaching en teambuilding gebruikt hij humor en een aanstekelijk enthousiasme als zijn belangrijkste wapens. Zijn focus richt zich op communicatie, persoonlijke effectiviteit, innovatie en persoonlijk leiderschap. Net als u heeft hij de balans moeten vinden tussen privé en zijn enthousiasme voor zijn vak. Hoe hij hierin is geslaagd deelt hij graag met u, omdat ook hij gelooft in levenslang leren.

UITNODIGING
Op donderdag 15 juni aanstaande presenteert Eric wederom de Workshop: Werk aan de Winkel.
Graag nodigt hij iedereen uit om op doortastende wijze weer even op scherp gezet te worden. Voor € 17,50 bent u met 2 personen welkom op Kasteel Maurick. Aanvang 19.00 uur. Einde ca. 21.30 uur. Aanmelden via de website https://www.stimulans.nu/inschrijven-workshop/

Aangemeld voor evenementen

 • Lunchbijeenkomst met Gijs van Bilsen

  Departement Oost-Brabant
 • Netwerkdiner in ’s-Hertogenbosch

  Departement Oost-Brabant
 • Bezoek aan Robot Love tijdens Dutch Design Week

  Departement Oost-Brabant
 • Jaarlijkse traditie: De Maatschappij bezoekt de Dutch Design Week

  Departement Oost-Brabant
 • Netwerkborrel in en presentatie van Kunsthuys Best

  Departement Oost-Brabant

Geschreven artikelen

Dit lid heeft nog geen artikelen geplaatst.

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden