Ondernemersgala Hoeksche Waard op 15 april 2019

Op 15 april 2019 vindt het Ondernemersgala Hoeksche Waard plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van De Maatschappij Hoeksche Waard, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, Startersnetwerk Hoeksche Waard en de Detailhandelsraad met het doel om ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in de Hoeksche Waard uit te dagen en te stimuleren.

Ondernemers worden tijdens het Ondernemersgala in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. We vieren ondernemerschap, inspireren, stimuleren en belonen de betekenis van de ondernemer in en voor de Hoeksche Waard. Het ondernemerschap in de Hoeksche Waard is namelijk van ongekende waarde voor de groei en de bloei in de regio!

Heeft u puur ondernemerschap getoond en is daardoor uw bedrijf geëxcelleerd? Of bent u de afgelopen vijf jaar een onderneming gestart en heeft u daarmee een bijzonder mooi of innovatief bedrijf gecreëerd? Of bent u de ondernemer die naast het ondernemen heel actief is op maatschappelijk, cultureel, sport of sociaal economisch gebied en daarmee een social impact voor de Hoeksche Waard heeft (gehad)? Of kent u iemand anders die aan een van deze omschrijvingen voldoet? Nomineert u dan of uzelf of uw collega-ondernemer voor één van de vier prestigieuze ondernemersprijzen die tijdens het Ondernemersgala worden uitgereikt! De uitreiking vindt plaats op 15 april 2019 op een unieke locatie door dagvoorzitter Jan Dirk Stouten.

Nomineren kan tot en met 4 maart 2019 via de site www.ondernemersgalahoekschewaard.nl.
Op deze site vindt u ook meer informatie over waar genomineerden aan moeten voldoen.

Graag tot ziens op 15 april!

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden