Hoeksche Chips genomineerd voor de Koning Willem I Plaquette!

Nieuwsflits

 

DE MAATSCHAPPIJ - DEPARTEMENT HOEKSCHE WAARD

Vers van de pers: Hoeksche Chips genomineerd voor de KW1 Plaquette!

Vanmiddag zijn tijdens een bijeenkomst in de 100-jarige Universiteit van Wageningen de nominaties bekendgemaakt voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Onze wnd. voorzitter Jack de Leeuw was daarbij aanwezig namens ons departement en eind van de middag kon hij het heugelijke bericht doorgeven dat een Hoeksche Waardse onderneming tot de twaalf genomineerden behoort!

Hoeksche Hoeve B.V. uit 's-Gravendeel, de producent van de alom bekende Hoeksche Chips is de bijzondere nominatie voor deze eervolle prijs ten deel gevallen. Henk Scheele (op de foto 9e van links) nam de  bijbehorende oorkonde namens de initiatiefnemers van dit bedrijf in ontvangst en was zeer verheugd met deze belangrijke waardering. Samen met René de Zeeuw en Gerrit Rozendaal is hij in 2002 begonnen met gezamenlijke aardappelteelt en - afzet en sinds 2003 zijn zij begonnen met de ontwikkeling van een nieuw product, de Hoeksche Chips. Inmiddels is dit duurzaam geteelde product verkrijgbaar in zeven verschillende smaken en wordt verkocht in meer dan 1000 winkels in Nederland! 

Jack de Leeuw heeft de genomineerden namens ons departement van harte gelukgewenst en uiteraard zullen wij de verdere verkiezing volgen en u op de hoogte houden!

Voor meer informatie over de KW I prijs klik op deze link

 

 
 
 
 
 
 
 

Carla van Emmerik bekijk profiel


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden