De Hoeksche Waard: op naar een dynamisch 2019!

De Hoeksche Waard is per 1 januari 2019 één gemeente en dit heeft ervoor gezorgd dat ook het departement Hoeksche Waard met veel elan het nieuwe jaar ingaat!

Een aantal leden van ons departement heeft het initiatief genomen om gezamenlijk namens alle leden van het departement aan het nieuwe gemeentebestuur de ambtsketen van de gemeente Hoeksche Waard te schenken. De ambtsketen is ontworpen en vervaardigd door departementslid Pieter-Jan in 't Veld en zal naar verwachting op 2 januari a.s., wanneer de gemeenteraad wordt geiinstalleerd, worden overhandigd door onze voorzitter Jack de Leeuw. Een historisch moment waarbij wij onze betrokkenheid bij het maatschappelijke leven op ons eiland kunnen tonen.

Op 10 januari 2019 wordt de traditionele nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard gehouden. Van 17.30 tot 19.30 uur bent u van harte welkom bij de Rabobank Het Haringvliet, Reedijk 8 in Heinenoord. De toegang voor onze leden is gratis maar u dient zich wel vooraf aan te melden via de site www.o-hw.nl.

Op 24 januari 2019 is onze eerste lunchbijeenkomst van het nieuwe jaar! Wij denken u ook dit keer weer een prominente spreker te kunnen bieden, maar binnenkort hoort u hier meer over.

Rest ons nog om u en uw familie heel prettige Kerstdagen te wensen in ontspannen sfeer en een goed en spetterend uiteinde van 2018!

Wij hopen van harte u in het nieuwe jaar weer regelmatig te mogen treffen!

Met hartelijke groet,
het bestuur van De Maatschappij - departement Hoeksche Waard

Ben Pluimer - Jack de Leeuw - Wim Nobel

Departement Hoeksche Waard


0 Reacties

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden