Mail naar relatie

Boottocht, eten en film

Zoals ieder jaar gaan we met elkaar een tochtje maken door de Leidsche grachten. Onder het genot van een drankje en een hapje zullen we genietend van het weer kunnen bijpraten wat er allemaal in de zomer gebeurd is.

We zullen opstappen aan de boommark waarna we voor de duur van 2 uur rondgevaren worden. Aan boord zullen versnaperingen aanwezig zijn. 

Na 2 uur varen zullen we weer afgezet worden en begeven wij onszelf naar een nog nader te bepalen restaurantje om een hapje te eten. Dit eten zal op eigen kosten zijn.

Vanaf 2100 uur worden we verwacht op de borrel van het filmfestival, waarna we met een grote groep in de open lucht een film zullen bekijken op het Pieterskerk plein. Dit is in samenwerking met het Leids Internationaal Film Festival. De film die we gaan bekijken is: Perfetti Sconosciuti. We bekijken de film in de open lucht, dit kan wat fris zijn dus wij raden u aan wat warme kleding mee te nemen. 

Als u zich aanmeld dan meld u zich aan voor alle onderdelen van deze activiteit. Mocht u niet overal bij kunnen zijn stuur dan aub even een berichtje naar tom@vansteinengroentjes.nl

Programma

15:45 uur Verzamelen op de Boommarkt
16:00 uur Boarding
18:00 uur Einde boottocht
18:30 uur Aanvang diner
21:00 uur Aanvang borrel
21:30 uur Start van de film
23:00 uur Einde film

Aanwezige introducees 9

Angelique Benders

Mydolly

Coen Breedveld

Levels Diagnostics

Jaap Geerts

Hoge School Leiden

Camiel Jonk

Joost Kolkman


Alle introducees bekijken

Wat kan De Maatschappij voor u betekenen?

Lid worden